Takazumi vakantie pakket

100,00 incl. btw

Takazumi vakantie pakket

Artikelnummer: 2062015 Categorieën: ,

Beschrijving

Takazumi vakantie pakket

Het alles in 1 Takazumi vakantie pakket, geheel verpakt in een handige bewaarbox.

Een visliefhebber die op vakantie gaat, heeft vast wel een vriend, buur of familielid gevonden die een poosje voor zijn of haar vissen wil zorgen. Die weet waarschijnlijk niet altijd even goed wat Koi nodig hebben. Het is dan ook verstandig om wat voorzorgsmaatregelen te treffen om de Koi in die periode extra te ondersteunen. De producten in het Takazumi Vakantie-pakket helpen daarbij.

Het Takazumi Vakantiepakket 2015 heeft een winkelwaarde van maar liefst € 100,- en u betaald nu maar € 49,95

Het pakket bevat:

  • 500 gram Takazumi Yugen
  • 500 ml Takazumi Kien Pro
  • 500 ml Sakan-ni pro
  • 1 kg Takazumi Sludge-up
  • 300 gram Takazumi Zijderupsen
  • 1 Pure Pond Bomb
  • en een Takazumi pet en gratis senseo koi mok!

Waterkwaliteit
Bij warmer weer neemt de stofwisseling van vissen toe en daarmee de vervuiling in de vijver. Wekelijks zo’n 15% van het water verversen en filter en bodemdrain spoelen helpt, maar het is ook van de belang om voor de vakantie de vijver schoon te maken en vuil en slibophopingen te verwijderen met Takazumi Sludge-Up. Dit verhoogt bovendien het zuurstofgehalte van de vijver.
Met de Pure Pond Bomb wordt een hoog geconcentreerde bacteriecultuur in het water gebracht, die organisch materiaal verslindt en ammoniak- en nitrietpieken voorkomt.

Voeding
Bij warmte verbruiken vissen meer energie. Takazumi Zijderupsen geven extra energie en worden graag gegeten door Koi, wat ook weer aardig is voor de tijdelijke verzorger. Deze laatste heeft vast en zeker het advies gekregen om spaarzaam te voeren om de waterkwaliteit te ontzien. Met Takazumi Kien Pro wordt wat vloeibare voeding aan het water toegevoegd, die extra vitaminen en mineralen levert en de Koi helpt om het optimale aan voedingsstoffen uit het korrelvoer te halen. Mochten uw vrienden, buren of familie leden geen tijd hebben om 3x per dag te voeren, denk dan eens aan een voerautomaat!

Immuunsysteem
Bij een hogere stofwisseling en wisselingen in de waterwaarden door warmte, neemt ook de druk op de afweer van de Koi toe. Takazumi Yugen is de ultieme boost voor het immuunsysteem en 5 dagen voeren vóór de vakantie is geen overbodige luxe. Extra ondersteuning biedt ook Takazumi Sakan-ni Pro, een mix van immuun-stimulantia en pre-biotica die via het water door de vissen kan worden opgenomen

Extra informatie

Gewicht 6 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Takazumi vakantie pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *