Miyagi Spring Autumn

Vanaf: 20,75

Miyagi ‘Spring Autumn’ is een licht verteerbaar voedsel dat uitermate geschikt is in het voor- en najaar. Door de mix van natuurlijke ingrediënten aangevuld met vitaminen en mineralen, zorgt Miyagi ‘Spring-Autumn’ ervoor dat de vissen in de koudere perioden van het jaar de juiste voedingstoffen binnen krijgen om bijv. sterk de winter in te gaan en ook weer sterk uitkomen.

Artikelnummer: miyagi-spring-autumn Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Takazumi Miyagi Spring Autumn, licht verteerbaar voor- en najaarsvoer.

Miyagi ‘Spring Autumn’ is een licht verteerbaar voedsel dat uitermate geschikt is in het voor- en najaar. Door de mix van natuurlijke ingrediënten aangevuld met vitaminen en mineralen, zorgt Miyagi ‘Spring-Autumn’ ervoor dat de vissen in de koudere perioden van het jaar de juiste voedingstoffen binnen krijgen om bijv. sterk de winter in te gaan en ook weer sterk uitkomen. Miyagi ‘Spring-Autumn bevat extra simulans voor een extra immuunboost.

Miyagi ‘Spring-Autumn’ is gunstig voor de goede bacteriën in de darmflora en bevordert de afweer; het verbetert daardoor de gezondheid en het welzijn van de vissen:
Spring-Autumn bevat Biolex-MOS. Dit gistcomponent bevat een aantal werkzame elementen, onder meer eiwitten, glucanen, en mannaansuikers. Daardoor zorgt Biolex-MOS voor toename van het darmslijmvlies en van het aantal nuttige bacteriën. Daardoor wordt een goede inwendige omgeving voor het verteringsproces gestimuleerd.
De kwaliteit van de ingrediënten en de hoge verteerbaarheid leiden tot vermindering van afval. Daardoor is er minder onderhoud aan het filter.

Gebruiksaawijzing

Voer uw vissen niet meer dan wat zij in 3 tot 5 minuten kunnen eten. Verwijder het overblijvende voer. De hoeveelheid voer die uw vis eet, zal verschillen, afhankelijk van de temperatuur, leeftijd van de vis, geslacht van de vis en de kwaliteit van het vijverwater. Voer de ‘Spring-Autumn’ uitsluitend bij watertemperaturen tussen 8 de 12⁰C. Bevat Omega 3 en 6. Er zijn aan Miyagi voeders geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd

Samenstelling

Vismeel, Tarwe, Tarwekiemen, Brouwersgist, Soja, Krillmeel, Zalmolie, plantaardige eiwit extracte, gist, Aquatische eiwitten.

Analyse

Ruw eiwit 28%
Ruwe oliën en vetten 6%
Ruwe vezels 3.2%
Ruwe as 4.5%
Omega 6 2,85%
Omega 3 0.84%

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

0.8 KG, 2.2 KG, 6.5 KG

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Miyagi Spring Autumn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *